Er du ny investor – så se hvad vi kan gøre for dig?

Er du på udkig efter investering i Olie & Gas andele, så læs denne side.

I oliebranchen er partnerskab den typiske ejerform. Formen har sin oprindelse fra USA. Pinja Oil & Gas præsenterer projekterne for danske investorer. Søsterselskabet Pinja Administration Inc. udbyder og administrerer projekterne for investoren.
Før du beslutter dig for at købe andele i et projekt kan du få en præsentation af projektet hos Pinja Oil & Gas. Det kan foregå privat eller til informationsmøder – det bestemmer du.

Investeringen går ud på at du via Pinja Oil & Gas søsterselskab Pinja Administration Inc. køber udbytteandele (Working Interest) og får afkast af disse andele fremadrettet.

Du modtager afkast hvert kvartal.
Du modtager løbende opdateringer om projektet.
Du får tilbud om at komme med på investorture til USA for at se til investeringerne og få hilst på vores samarbejdspartnere.
Du vil blive investor hos et selskab hvor du kan få svar på alt.
Vi har arbejdet sammen med 2 af vores operatører i over 10 år.
Pinja investerer i videst mulig omfang selv i projekterne, hvorfor vi er selektive i valget af projekter som sættes til salg.

Nye projekter finder du på forsiden på menuen Olie & Gas projekter til salg. Såfremt du har spørgsmål eller ønsker at kontakte os eller blive kontaktet af os kan du på forsiden på menuen Kontakt Pinja Oil & Gas sende os finde vores telefonnummer eller sende os en mail med ønsket om at blive kontaktet.

Reference investorer:
Har du behov for at tale med en nuværende investor før du beslutter dig for at investere, er du velkommen til at kontakte de nedenstående investorer, som vil kunne fortælle dig om deres erfaringer vedrørende investeringerne og samarbejdet med Pinja.

Hans Wildfang – mobil: 20459108

Torben Søeberg – mobil: 20226889

Bjarne Overgaard – mobil: 20608202

Niels Arne Johansen – mobil: 40194160